RT Training and Coaching Personal Trainer Leuven

RT Training & Coaching

Bel ons op
0499 28 83 26
Whatsapp ons
0499 28 83 26
Contacteer ons via
email
Naamsesteenweg 86
3001 Leuven

Plan je route:

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Door op onze website te surfen en/of verder te gaan en de website te bezoeken, stemt u in met ons gebruik van cookies alsook expliciet met onze algemene voorwaarden. Wij houden geen identificeerbare gegevens bij.


Privacy Policy

RT Training & Coaching

Redert van de Velde

Professionele training en begeleiding naar uw sportieve doelen onder persoonlijke aandacht van een gediplomeerd personal trainer.

Personal trainer Redert Leuven Personal trainer Redert Leuven Personal trainer Redert Leuven Personal trainer Redert Leuven
Personal trainer Redert Leuven Personal trainer Redert Leuven Personal trainer Redert Leuven

Redert studeerde in 2010 af als Master Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen aan de KULeuven. Hij specialiseerde zich nadien nog verder aan de KULeuven met een extra opleiding 'Specifieke Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding'.

Bovendien is Redert sinds 2017 docent aan de KULeuven inzake de Practica Krachttraining voor de Masteropleiding Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen.

Redert is Eleiko en Aalo gecertifiëerd en hij leidt het Corporate Fitness programma van ING België.

Opleiding

KULeuven
Master Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen
Cum Laude
2005 – 2010
KULeuven
Specifieke lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding
Cum Laude
2010 – 2011
KULeuven
Docent KULeuven
Krachttraining Practica
2017-heden
AALO
AALO Personal Trainer
2011
ELEIKO
Eleiko Strength Coach
2018

Ervaring

Nike
Nike
 • Fitness Trainer
 • Personal Coach
 • Group Class Instructor
 • Sports Activities Coach
ING België
ING België
 • Fitness Trainer
 • Personal Coach
 • Group Class Instructor
Sportoase
Sportoase
 • Fitness Trainer
 • Personal Coach
 • Group Class Instructor
 • Sports Activities Coach
Powermove
Powermove
 • Personal Coach
KULeuven
KULeuven
 • Docent Krachttraining Practica
RT Training & Coaching
RT Training & Coaching
 • Oprichter
Taekwando

Al van kinds af aan ben ik opgegroeid met een mentaliteit om een positieve mindset te combineren met een sportief gezond lichaam. Heel mijn leven ben ik sportief bezig geweest in zowel groepsverband als individuele sporten. Mijn persoonlijke hoogtepunt op sportief gebied eigen ik toe aan mijn TaeKwonDo-carrière waar ik als jongste zwarte gordel ooit in België (toenmalig) jarenlang in de Belgische top wist mee te draaien. Nadien heb ik zowat geproefd van alle sporten.

KUleuven sport

Hieruit is mijn mindset omtrent sport als onlosmakelijk onderdeel van een gezond en gebalanceerd leven alleen versterkt en ben ik in de voetsporen van mijn vader gestapt door aan de KULeuven 'Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen' te gaan studeren. Na deze studies vond ik het hoe dan ook noodzakelijk dat ik naast het afstuderen als bewegingswetenschapper wist hoe ik deze kennis kon overbrengen aan anderen. Een extra jaar aan de KULeuven onder de vorm 'Specifieke Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding' leerde mij hoe deze visie op een correcte manier over te brengen op anderen.

RT Training Leuven ervaring

Volgend uit mijn stageplaatsen die ik tijdens mijn opleiding had genoten, begon ik gelijklopend met mijn lerarenopleiding te werken in Sportoase en voor het sportsecretariaat van de KULeuven als fitness-instructor. Al snel werd ik opgemerkt door bedrijven als Nike (Laakdal) en ING Belgium (hoofdzetel Etterbeek) alwaar ik verantwoordelijk was/ben voor de bedrijfssport en coaching van honderden mensen. Uit al deze ervaring vormde ik mijn eigen visie waar het trainen hand in hand dient te gaan met ondersteunende coaching. Deze visie pushte me om afstand te doen van de generieke fitnesscentra waar (sportieve) doelen niet of slechts gedeeltelijk behaald werden.

RT Training Leuven ervaring

Omwille van voorgaande redenen sloot ik me aan bij Powermove waar Personal Training aangeboden werd om zo persoonlijk en complementair te kunnen werken. Aangezien Personal Training enkel focust op het fysieke aspect waardoor doelen nog altijd niet optimaal behaald werden, werd de laatste stap recent gezet naar het "Training & Coaching" waar alle factoren zoals slaap/voeding/training/coaching en rust aan bod komen wat in onze gejaagde maatschappij de enige juiste manier is om mensen op sportief vlak hun doelen optimaal en eerlijk te laten bereiken.

RT Training Leuven samenwerking KULeuven

Gelet op mijn visie inzake training en coaching en het beeld van wat werkt door studie en ervaring de voorbije 10 jaar, werd tevens een samenwerkingsverband aangegaan met de KULeuven om de opleiding inzake Sport en Training te hervormen. Op deze manier probeer ik de volgende generatie Universitaire trainers & coaches een moderne stijl van training & coaching mee te geven zodat zij op hun beurt mensen kwalitatiever kunnen begeleiden in hun professionele carrière vanaf dag één. Met als persoonlijk doel om deze generatie gezonder en positiever in het leven te laten staan via sport, zelfkennis en een positief zelfbeeld net zoals ik zelf in het leven sta.

Docent KULeuven

Docent KULeuvenKrachttraining - Practica

Eleiko Strength Trainer

Eleiko CertifiedEleiko Strength Coach

Aalo personal trainer

Aalo CertifiedPersonal Trainer Docent

Olympic Lift Leuven

Olympic WeightliftingTon Leenders

RT Training & Coaching

Aarzel niet om ons te contacteren mocht je vragen hebben!

Contact