RT Training and Coaching Personal Trainer Leuven

RT Training & Coaching

Bel ons op
0499 28 83 26
Whatsapp ons
0499 28 83 26
Contacteer ons via
email
Naamsesteenweg 86
3001 Leuven

Plan je route:

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Door op onze website te surfen en/of verder te gaan en de website te bezoeken, stemt u in met ons gebruik van cookies alsook expliciet met onze algemene voorwaarden. Wij houden geen identificeerbare gegevens bij.


Privacy Policy
Personal Trainer

Senne Janssen

Ik ben de steeds sportieve Senne. Al vanaf jonge leeftijd heb ik sport door mijn aderen stromen. Zo zal je mij nooit zien stilzitten. In mijn laatste jaren van mijn Master in de bewegings- en sportwetenschappen met afstudeerrichting ‘Prestatie- en actievelevensstijlcoaching’ kreeg ik les van Coach Redert. Ik hoorde nog nooit eerder iemand over krachtraining spreken zoals hij deed. Ook de essentie ervan in ieders leven is iets dat ik graag zelf meeneem in mijn coaching. Een universitaire studie leert je wat je moet kennen, echter is de ervaring en feeling iets dat je enkel kan leren door het te doen. Deze ervaring kreeg ik door mijn stage bij ING en bij RT Training & Coaching tot een goed einde te brengen.

Na een 13-jarige carrière voetbal heb ik het belang van krachttraining leren appreciëren. Deze appreciatie groeide verder door mijn interesse in gymnastiek, voornamelijk de ringen. Dit heeft er mee voor gezorgd dat ik mijn specialisatie binnen calisthenics verderzette. De controle hebben over mijn eigen lichaam en dit ook kunnen bijbrengen aan anderen is iets dat bij mij het vuur blijvend doet branden. Van een handstand perfect houden tot een pull up met 60 kg extra gewicht… Ik doe het allemaal en wie weet jij straks ook!

Vandaag de dag zijn veel mensen de connectie en feeling met hun lichaam kwijt. Als personal coach raakt mij dit, aangezien bewegen hoe klein ook, goed voor je is. Uiteindelijk blijft het doel: (terug) bewegen op een manier waar fun en ontspanning centraal staan. Graag ondersteun ik hierin als jouw personal coach. Ik wil een coach zijn die zich aanpast aan de noden en doelen van mijn klant. Zo bied ik steeds een luisterend oor en kijken we samen naar hoe we klachten aanpakken en doelen bereiken. Mijn missie: iedereen een goed gevoel geven EN vooral veel goesting om te blijven bewegen.

Het RT Training & Coaching Team

Redert Van de Velde
Oprichter
background sport Personal Trainer Joris Leuven
Joris Huang
Personal Trainer
background sport Personal Trainer Dries Leuven
Dries Benoit
Personal Trainer
background sport Personal Trainer Linda Leuven
Linda Leijten
Personal Trainer
background sport Personal Trainer Senne Leuven
Senne Janssen
Personal Trainer

RT Training & Coaching

Aarzel niet om ons te contacteren mocht je vragen hebben!

Contact