RT Training and Coaching Personal Trainer Leuven

RT Training & Coaching

Bel ons op
0499 28 83 26
Whatsapp ons
0499 28 83 26
Contacteer ons via
email
Naamsesteenweg 86
3001 Leuven

Plan je route:

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Door op onze website te surfen en/of verder te gaan en de website te bezoeken, stemt u in met ons gebruik van cookies alsook expliciet met onze algemene voorwaarden. Wij houden geen identificeerbare gegevens bij.


Privacy Policy

Het RT Training & Coaching team

Laat je professioneel begeleiden door één van onze Personal Trainers. Al onze trainers zijn Universitaire Masters in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen.
RT Training & Coaching Personal Trainer Team

Senne Janssen

RT Training and Coaching Personal Trainer Leuven

Personal Trainer Senne

Linda Leijten

RT Training and Coaching Personal Trainer Leuven

Personal Trainer Linda

Redert Van de Velde

RT Training and Coaching Personal Trainer Leuven

Personal Trainer Redert

Dries Benoit

RT Training and Coaching Personal Trainer Leuven

Personal Trainer Dries

Waarom kiezen voor RT Training & Coaching?

Personal training is reeds geruime tijd aan een opmars bezig. Fitnesscentra bieden personal training aan en steeds meer sportievelingen willen zelf personal trainer te worden. Echter, ervaring leert ons dat de job heel dikwijls onderschat wordt. Een goede personal trainer zijn omvat zoveel meer dan ‘wat sporten met de klanten’.

Universitaire Trainers & Coaches

Een goede personal trainer heeft zijn kennis opgebouwd door middel van een academisch model zodat hij met zijn kennis over het menselijk lichaam en over beweging zijn klanten kan motiveren om hun fysieke en mentale weerbaarheid te versterken.

Al onze Personal Trainers zijn Universitaire Masters Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen aan de KULeuven, de hoogst gerankte faculteit in België. Hierdoor beschikken ze over de broodnodige theoretische basis, de nodige fysieke vaardigheden en praktische competenties om jou te begeleiden.

Hierdoor weten onze Personal Trainers exact welke oefeningen het beste bij jouw doelen passen en - minstens zo belangrijk - waarom dat zo is. Als je weet wat je aan het doen bent en de redenen waarom je dit doet, geeft dat je motivatie een flinke boost. Je moddert niet langer zomaar wat aan. Bovendien staan we naast je zodat je de oefeningen altijd technisch correct uitvoert. Zo voorkom je vervelende blessures.

Ruime ervaring inzake Personal Training

Personal Training

Wij hebben sinds 2011 ervaring inzake Personal Training zowel bij verschillende grote bedrijven alsook als personal trainer en instructor bij fitness-centra en kinesisten.

Sinds 2017 is Redert ook docent Krachttraining Practica aan de opleiding LO en Bewegingswetenschappen van de KULeuven. Op deze manier geeft Redert de volgende generatie Universitaire trainers & coaches een moderne stijl van training & coaching mee zodat zij op hun beurt mensen kwalitatiever kunnen begeleiden.

Corporate Fitness

Vanaf de opening van de fitnesszaal in 2012 verzorgt RT Training & Coaching exclusief de bedrijfsfitness voor al de werknemers van ING België. Doorheen de jaren hebben wij intussen al meer dan 4.000 werknemers van ING mogen lid zien worden waarvan meer dan 1.000 mensen een langdurig traject van coaching hebben mogen genieten. Wij blijven verder bouwen aan dit succesverhaal en hebben in 2022 een 2e zaal geopend die wij voorzien van Training & Coaching in het nieuwe ING gebouw in Louvain-La-Neuve.

RT Training & Coaching voorzag Nike Belgium gedurende 5 jaren van alle sportactiviteiten waarbij we het aantal sporters zagen groeien van enkele tientallen naar enkele honderden. Naast de uitbating van de bedrijfsfitness werden er sportactiviteiten georganiseerd en ergonomische projecten zoals “rugscholing” en “heffen en tillen” voor de arbeiders uit de productieafdeling opgestart.

360 graden approach inzake Training & Coaching

Een personal trainer doet veel meer dan alleen begeleiden op het vlak van sport en beweging. Aangezien de klassieke Personal Training enkel focust op het fysieke aspect waardoor doelen niet optimaal behaald worden, zet RT Training & Coaching de stap naar het "Training & Coaching" waar alle factoren zoals slaap, voeding, training, coaching en rust aan bod komen wat de enige juiste manier is om mensen op sportief vlak hun doelen optimaal en eerlijk te laten bereiken.

Volledig uitgeruste trainingsfaciliteit

Onze RT Training trainingsruimte is speciaal uitgerust voor alle types free weight training, zoals performance training, powerlifting, gewichtheffen, revalidatie-oefeningen, functional-, core stability- & krachttraining.

Personal Trainingsruimte Leuven
Personal Trainingsruimte Leuven
Personal Trainingsruimte Leuven
Personal Trainingsruimte Leuven
Personal Trainingsruimte Leuven
Personal Trainingsruimte Leuven

Makkelijk bereikbaar

Gelegen vlak buiten het centrum van Leuven op de Naamsesteenweg met voldoende parkeergelegenheid.

Naamsesteenweg 86
3001 Leuven

Plan je route:

RT Personal Training Leuven
RT Personal Training Leuven
RT Personal Training Leuven
RT Personal Training Leuven