RT Training and Coaching Personal Trainer Leuven

RT Training & Coaching

Bel ons op
0499 28 83 26
Whatsapp ons
0499 28 83 26
Contacteer ons via
email
Naamsesteenweg 86
3001 Leuven

Plan je route:

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Door op onze website te surfen en/of verder te gaan en de website te bezoeken, stemt u in met ons gebruik van cookies alsook expliciet met onze algemene voorwaarden. Wij houden geen identificeerbare gegevens bij.


Privacy Policy

Voedingsadvies Leuven

Gerichte training en voedingsadvies op maat!
RT Training & Coaching

Voedingsadvies

Voedingsadvies op maat met het oog op een gezonde levensstijl en gewicht, of ter ondersteuning van spieropbouw of wedstrijdvoorbereiding.

Voedingsadvies

Naast een individueel trainingsprogramma is een goed en evenwichtig voedingspatroon noodzakelijk om een optimaal resultaat te behalen. Gezonde voeding draagt natuurlijk bij aan een gezond lichaam, en wanneer je daarbij ook serieus traint vraagt je lichaam om andere voeding dan wanneer je niet traint. Een crashdieet volgen om snel (en vaak slechts tijdelijk) gewicht kwijt te raken, heeft uiteraard niets te maken met voedingsadvies. Wel de overtuiging dat gezonde voeding in combinatie met voldoende beweging de basis vormt voor een aantrekkelijk en gezond lichaam.

Het is vanzelfsprekend dat afhankelijk van je doelen (bijvoorbeeld je vetpercentage verlagen) er ook aanpassingen zullen moeten zijn in je voedingspatroon. Hetzelfde geldt eveneens wanneer je je uithoudingsvermogen wil verhogen of je spiermassa wil vermeerderen.

voedingsadvies Leuven

Een gevariëerd en gebalanceerd voedingspatroon is nodig om je goed in je vel te voelen en maximale sportprestaties neer te zetten. Wat is de verhouding koolhydraten, eiwitten en vetten om je sportieve doelen te bereiken? Hoe kan je door voeding je output maximaliseren tijdens trainingen en wedstrijden? Zijn er bewezen en veilige supplementen om je uithouding en kracht te verhogen?

Voedingsadvies Leuven
RT Training & Coaching

Gezonde basisvoeding

Uiteraard begint voor iedereen voedingsadvies met gezonde basisvoeding. Een recreatieve sporter zal meestal volstaan met een gezonde voeding in de basis. Om prestaties te verbeteren, langer en harder te kunnen trainen of een sneller herstel na intensieve trainingen kan een goede sportvoeding je helpen.

Voedingsadvies Leuven
RT Training & Coaching

Individuele doelen

Personal trainers zijn er niet alleen om hun klanten te begeleiden in hun trainingen. Een succesvolle personal trainer weet dat wat zijn klanten eten net zo belangrijk is als hun trainingsregime. De juiste dieetplannen hangen af van je individuele doelen. De juiste mix van calorieën en macro's uit volwaardige voeding is uiteraard belangrijk; het maken van een dieetplan waaraan je je daadwerkelijk wil houden is zelfs nog belangrijker.

Voedingsadvies Leuven
RT Training & Coaching

Geen one-size-fits-all

Dieetplannen en voedingspatronen zijn niet 'one-size-fits-all'. Hoewel de basisprincipes dezelfde zijn - volwaardige voeding, magere eiwitten, volle granen, gezonde vetten en een geringe hoeveelheid geraffineerde suikers - zal de samenstelling van koolhydraten, eiwitten en vetten variëren afhankelijk van je specifieke doelen. Hoeveel je moet eten is individueel bepaald en moet in het begin van je voedingsadvies worden bepaald. Daarna kunnen we een planning opstellen.

RT Training & Coaching

Voedingspatroon

We bekijken je huidige eetgewoontes en in samenspraak brengen we wijzigingen aan in je voedingspatroon die je kan volhouden.

  • Gewichtsverlies
  • Gewichtstoename
  • Wedstrijdvoeding
  • (Sport)supplementen
  • Wijziging vetpercentage
  • Spiermassa
Spiermassa aanmaken, vet verliezen of gewoon beter presteren in je geliefde sport hangt allemaal af van de juiste energie die je je lichaam geeft. Via persoonlijk voedingsadvies bekijken we samen of je huidig voedingspatroon toereikend is hiervoor en sturen we bij waar nodig. Voeding is de enige fysieke bron waar de mens zijn energie uithaalt, zorg dan ook dat deze energie zo optimaal mogelijk benut wordt!

Onze klanten over RT Training & Coaching

Voor mij is dit de beste personal coach/trainer die er is. Heeft mij op een jaar tijd 25 kilo doen verliezen door mij bewust te maken van mijn eetgewoontes. Dit had als gevolg dat ik veel meer evenwicht kreeg in mijn eetpatroon wat dan weer resulteerde in een gezonder levensstijl waardoor dit alles nu vanzelf gaat en een deel van men leven is geworden. Als personal trainer wat ik met hem mocht ervaren, is dat hij mij altijd net dat beetje meer liet werken. Werkt heel opbouwend en heel motiverend. Verder is hij een van de meest correcte mensen die ik ken. Top coach en trainer.

Erik Verstappen

Redert heeft me na 2jaar sukkelen met de knie weer op en top in orde gekregen. Dokters en ziekenhuizen zagen geen andere oplossing dan opereren. Redert dacht hier anders over en vroeg me dit te proberen. Ik dacht baat het niet , dan schaad het niet. Toch. Hij zorgde voor een gepast schema, zowel voor oefeningen als voor mijn voeding daar ik toch ook weer wat kilo’s af moest. Nu de dag van vandaag train ik nog 4 tot 5 dagen de week en zit met veel plezier weer voor lange afstanden op mijn fiets. Dank voor de hulp man ! Dit zonder operatie. Echt top.

Bram Debie

Ik werk al een paar jaar met Redert (en ja, hij laat je hard werken). Hij heeft me doorheen Diabetes en een gastric bypass begeleid tot ik 40kg lichter en diabetesvrij was. Daarna heeft hij me ook geholpen bij de recuperatie na een ontwrichte schouder en een gebroken pols. Het is een plezier met iemand te werken die je niet alleen zegt wat je moet doen maar ook uitlegt waarom en hoe ... Een ongelofelijke persoonlijke touch.

Filip Borloo

Redert is fitness, zo kan je hem best samenvatten in één zin. Bij hem ben je geen nummer in een hele lijst van klanten. Hij wilt je beter leren kennen door te vragen naar je verleden en huidige situatie om zo op te bouwen naar een betere toekomst. Redert zorgt ervoor dat je de best mogelijke versie van jezelf wordt op fysiek vlak. Er zijn hierbij twee zekerheden: Je zal afzien, in de vorm van zweten en vloeken, maar je harde werk zal beloond worden! Hoe weet ik dit? Doordat ikzelf 30 kg ben verloren dankzij volledige coaching van hemzelf! Dit zou me met niemand anders zijn gelukt! Als je serieus bent om te kiezen voor een gezonde(re) levensstijl dan ben je bij Redert bij het juiste adres!

Matthias Haccour