RT Training and Coaching Personal Trainer Leuven

RT Training & Coaching

Bel ons op
0499 28 83 26
Whatsapp ons
0499 28 83 26
Contacteer ons via
email
Naamsesteenweg 86
3001 Leuven

Plan je route:

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Door op onze website te surfen en/of verder te gaan en de website te bezoeken, stemt u in met ons gebruik van cookies alsook expliciet met onze algemene voorwaarden. Wij houden geen identificeerbare gegevens bij.


Privacy Policy

Cardio-training

Personal Cardio Training voor mannen en vrouwen, beginners en gevorderden
RT Training & Coaching

Cardio-Training

Langeafstandslopen & wielrennen zijn de laatste jaren enorm in populariteit toegenomen. Om je optimaal voor te kunnen bereiden op je volgende wedstrijd is een persoonlijke aanpak zeer belangrijk. Of het nu je eerste marathon is of je je persoonlijke record wil kloppen. Persoonlijke schema’s, krachttraining met oog op prestatieverbetering en blessurepreventie, voedingsadvies, … Wij bieden het complete pakket aan zodat jij van A tot Z wordt begeleid en je zorgeloos je droomdoel kunt bereiken.

Lopen Wielrennen
Cardio Training personal Leuven

RT Training & Coaching focust zich altijd op het totaalpakket dat bij training en coaching hoort. Enkel wanneer de persoon/atleet centraal staat én alle aspecten in rekening worden gebracht om tot welk doel ook te komen, kan je succesvol zijn!

Bij RT Training & Coaching begeleiden wij sporters van alle niveaus ongeacht de doelstelling. Zo ook werken wij bij cardiotrainingen volgens de enige manier die werkt!

Na 10 jaar ervaring in het trainen en coachen van alle niveaus met meer dan 2500 tevreden individuele klanten als referentie, weten wij hoe de vork aan de steel zit om te slagen in je opzet!

Van een eerste contact name via telefoon bekijken wij je doelstellingen en van waar je start. Daarna leggen wij ons verhaal kort uit hoe te werk te gaan én maken we een afspraak om een eerste intake-sessie te doen. Via een face to face OF/EN online afspraak zitten wij samen om je geschiedenis met het sporten, doelstellingen en de weg die wij samen gaan behandelen te bespreken.

What to expect next?

Gepersonaliseerde & gestructureerde cardiovasculaire trainingsschema’s afgesteld op niveau en einddoel mét een gestructureerd langetermijnsplan

Comeback sessie voor het bespreken & implementatie van de trainingsschema’s

Hyper-persoonlijke aanpak waarbij wekelijkse individuele opvolging door je eigen coach!

Geen kant-en-klare computermade programma’s zoals vaak wordt gedaan

Wekelijkse persoonlijke analyse van de gedane training en wekelijkse persoonlijke bijsturing van de trainingen a.h.v. wekelijkse analyse

Bijhorende krachttraining in functie van blessurepreventie en/of prestatieverbetering (via schema’s zelf te doen OF/EN via Personal Training 1-on-1)

Wekelijkse groepstraining optioneel mogelijk op de atletiekpiste van de KULeuven (lopen) (gezamenlijke opwarming en techniekoefeningen, daarna individueel training afwerken)

Voedingsadvies rondom je trainingen: algemeen en wedstrijd specifiek (tapering off, carb loading, wat eten voor, tijdens, na een training/wedstrijd voor optimale voorbereiding, prestatie en herstel)

Lifestyle advies (slapen / rust / mindset)

Veldtesten/lactaattesten mogelijk voor de meer ervaren sporter om meer inzicht te hebben in eigen conditiepeil, drempelwaarden en progressie in kaart te brengen doorheen ons traject: METEN is WETEN blijft ons motto als Universitair geschoolde coaches/docent (en werkt eerlijk voor alle partijen)

(Afstands)lopen

Bewegingsadvies en individuele begeleiding van lopers die zich verder willen ontwikkelen, zowel voor beginners als gevorderden.

(Afstands)Lopen
Training afstandslopen

Wielrennen

Ben je een toegewijde (recreant) wielrenner die droomt van betere prestaties, een hogere FTP, beter uithoudingsvermogen of meer snelheid?

Wielrennen
Training wielrennen