RT Training and Coaching Personal Trainer Leuven

RT Training & Coaching

Bel ons op
0499 28 83 26
Whatsapp ons
0499 28 83 26
Contacteer ons via
email
Naamsesteenweg 86
3001 Leuven

Plan je route:

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Door op onze website te surfen en/of verder te gaan en de website te bezoeken, stemt u in met ons gebruik van cookies alsook expliciet met onze algemene voorwaarden. Wij houden geen identificeerbare gegevens bij.


Privacy Policy

Online Personal Coaching

Online personal training en begeleiding voor uw sportieve doelen
RT Training & Coaching

Online Personal Coaching

Online personal training en begeleiding voor uw sportieve doelen. Onze online coaching is de beste oplossing voor mensen die ook buiten de sessies met hun personal trainer voluit willen gaan voor resultaat.

Bedrijfsfitness Corporate fitness
Online Fitness Coaching

Wil jij graag gezonder, fitter, gespierder of sterker worden? Maar weet je nog niet precies hoe je hier aan moet beginnen of je bent bezig met sport maar boekt geen progressie? Dan kan online Personal Training en Coaching uitkomst bieden! Wij helpen jou met al je vragen op het gebied van cardio, krachttraining, supplementen, voeding en fitness en motiveren en coachen je bij het bereiken van je sportieve doelen.

Online Coaching is er voor de mensen die liever vanop afstand gecoacht worden. Op deze manier word je via schema's (afhankelijk van de doelstelling en het trainingsniveau maandelijks / driemaandelijks) opgevolgd. Dit kan zowel voor voeding als sportprogramma's.

Docent KULeuven

Docent KULeuvenKrachttraining - Practica

Eleiko Strength Trainer

Eleiko CertifiedEleiko Strength Coach

Aalo personal trainer

Aalo CertifiedPersonal Trainer Docent

Olympic Lift Leuven

Olympic WeightliftingTon Leenders