RT Training and Coaching Personal Trainer Leuven

RT Training & Coaching

Bel ons op
0499 28 83 26
Whatsapp ons
0499 28 83 26
Contacteer ons via
email
Naamsesteenweg 86
3001 Leuven

Plan je route:

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Door op onze website te surfen en/of verder te gaan en de website te bezoeken, stemt u in met ons gebruik van cookies alsook expliciet met onze algemene voorwaarden. Wij houden geen identificeerbare gegevens bij.


Privacy Policy
Personal Trainer

Joris Huang

Ik studeerde af als Master in de Bewegings- en Sportwetenschappen (Cum Laude) in 2023.

Na de lessenreeks bij Redert aan de KULeuven was ik meteen geïnteresseerd in zijn aanpak en visie rondom Training & Coaching. Na een succesvolle stage te hebben doorlopen bij RT Training & Coaching, waar ik Personal Training in zijn totaalaspect leerde kennen en wat overeenstemde met mijn visie, ben ik direct aan de slag gegaan als Personal Trainer bij Redert.

Als fervent marathonloper (5 marathons gedaan, waarvan de recentste in oktober 2023 in 2u51’25”) en krachtsporter ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van hardlopers. Om je persoonlijke doelen te halen in de sport ben ik van mening dat je dit moet combineren met krachttraining. Niet alleen naar prestatieverbetering toe, maar ook naar blessurepreventie. Consistentie is uiteindelijk het allerbelangrijkste en het is zeer belangrijk om te kunnen blijven trainen zonder geblesseerd te geraken. Met de wetenschappelijke aanpak die ik hanteer (met analyses van looptrainingen, lactaattests, meetbare progressie) maak ik elke training zo doelgericht mogelijk, zodat je met zo weinig mogelijk kans op overtraining zo maximaal mogelijke progressie kunt boeken. Meten is weten!

Het RT Training & Coaching Team

Redert Van de Velde
Oprichter
background sport Personal Trainer Joris Leuven
Joris Huang
Personal Trainer
background sport Personal Trainer Dries Leuven
Dries Benoit
Personal Trainer
background sport Personal Trainer Linda Leuven
Linda Leijten
Personal Trainer
background sport Personal Trainer Senne Leuven
Senne Janssen
Personal Trainer

RT Training & Coaching

Aarzel niet om ons te contacteren mocht je vragen hebben!

Contact