RT Training and Coaching Personal Trainer Leuven

RT Training & Coaching

Bel ons op
0499 28 83 26
Whatsapp ons
0499 28 83 26
Contacteer ons via
email
Naamsesteenweg 86
3001 Leuven

Plan je route:

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Door op onze website te surfen en/of verder te gaan en de website te bezoeken, stemt u in met ons gebruik van cookies alsook expliciet met onze algemene voorwaarden. Wij houden geen identificeerbare gegevens bij.


Privacy Policy
Personal Trainer

Linda Leijten

Ik ben de goedlachse Hollandse Linda Leijten, ze noemen mij ook wel de vrouwelijke versie van Redert. Naar mijn weten is er geen groter compliment dat je mag ontvangen.

Het mooie handbal heeft mij gevormd tot wie ik nu ben. Topsport heeft mij op jonge leeftijd doen inzien hoeveel er nog moét & kan worden veranderd aan de bewegingswereld.

Via een overtrainingssyndroom heb ik mijn lichaam opnieuw moeten leren kennen en opbouwen. Dit waren de zwaarste, maar meest leerrijke jaren van mijn leven, waarin kwalitatieve begeleiding essentieel was. Hieruit is mijn passie ontstaan voor het leren begrijpen van de fysieke en mentale gezondheid en dit dreef mij tot het studeren van bewegingswetenschappen. Het menselijk lichaam is zo interessant en ik voel me bevoorrecht om de altijd groeiende wetenschap ervan te blijven ontdekken.

De ‘waarom’ staat centraal bij RT Training & Coaching. Weet alles te onderbouwen en blijf zoeken naar de beste antwoorden. De kennis die Redert met mij wilde delen is er eentje waar ik heel erg naar snakte. Op mijn beurt wil ik dit kunnen betekenen voor anderen. Waar we als geheel voor staan: de waarheid, de beste begeleiding én altijd alles in vraag durven stellen. Zoals we in Holland mooi zeggen: 1 TEAM 1 TAAK.

Tijdens mijn stage-periode heb ik Redert van zijn beste kant mogen zien. Ik weet niet welke groter is; zijn hart of zijn passie voor het vak. Alhoewel we onze taak heel serieus nemen, zal er aan warmte geen gebrek zijn. RT Training & Coaching is niet alleen samen trainen; het is samen communiceren, samen doelen opstellen, samen lachen en plezier maken, samen jouw leven verbeteren. Wij zijn er voor jou!

Het RT Training & Coaching Team

Redert Van de Velde
Oprichter
background sport Personal Trainer Joris Leuven
Joris Huang
Personal Trainer
background sport Personal Trainer Dries Leuven
Dries Benoit
Personal Trainer
background sport Personal Trainer Linda Leuven
Linda Leijten
Personal Trainer
background sport Personal Trainer Senne Leuven
Senne Janssen
Personal Trainer

RT Training & Coaching

Aarzel niet om ons te contacteren mocht je vragen hebben!

Contact